3x goud geverfde woonaccessoires

Gouden accessoires

Bent u uw interieur een beetje beu en wordt het tijd om de boel een beetje op te frissen? Met accessoires kunt u veel bereiken zonder dat het u veel geld kost. Luxe hoeft namelijk niet duur te zijn! Een goed voorbeeld zijn gouden accessoires, die elk interieur kunnen upgraden. Het fijne is dat u eenvoudig zelf gouden accessoires kunt creëren, zodat u met een beetje creativiteit dat saaie kastje of tafeltje kunt voorzien van een luxe tintje. Ga aan de slag met gouden verf! 

Wijnglazen met een luxe touch

Met gouden verf kunt u alledaagse zaken een instant gouden randje geven, letterlijk! Denk bijvoorbeeld aan wijnglazen met een gouden voet. Koop goedkope wijnglazen en doop het voetje in een bakje met gouden verf. Laat de glazen goed drogen en zet ze vervolgens op een dienblad op een tafeltje. Zulke glazen zijn dan natuurlijk té mooi om weg te stoppen in een kast.  

Gouden dennenappels als decoratie

Het is ook mogelijk om natuurlijke materialen onder handen te nemen. Wat dacht u van mooie gouden dennenappels? U kunt mooie dennenappels uit het bos meenemen. Bak deze vervolgens even in de oven om ervoor te zorgen dat eventuele beestjes niet meer leven. Vervolgens kunt u de dennenappels voorzien van een gouden laagje. Stop ze vervolgens in een doorzichtige pot en zet op een kastje.

Spiegel met een gouden randje

Een traditionele spiegel geeft altijd een mooie klassieke sfeer aan een vertrek. Het is eenvoudig om de lijst goud te verven, zodat de spiegel een nóg klassiekere uitstraling krijgt. Het wordt dan een echte eye-catcher in het interieur. Misschien heeft u nog een klassieke oude spiegel met een sierlijke lijst op zolder staan. Anders kunt u altijd online rondkijken. Zowel nieuw als tweedehands zijn er voldoende opties. 

Terug naar overzicht