5 luxe badkamer items

5 luxe badkamer items

De badkamer is vaak een plek waar je jezelf terugtrekt, een soort eigen rustplek. Je begint er je dag 's ochtends en vindt er ontspanning 's avonds. Waarom zou je deze belangrijke ruimte niet omtoveren tot een plek van comfort en stijl? Luxe badkamer spullen kunnen dat precies doen, en zelfs meer. In dit artikel gaan we kijken naar vijg mooie items die je badkamer beter kunnen maken en je dag een positieve boost kunnen geven.

Hoogwaardige inloopdouches

Denk je eens in dat je elke ochtend begint met een douche die je energie geeft, net alsof je in een chique wellness bent. Nou, dat kan! Een inloopdouche met zo'n grote douchekop die regen nabootst en mooie doorzichtige glazen muren, maakt dit mogelijk. Het water stroomt krachtig en het moderne ontwerp geeft je een verfrissend begin van de dag.

Vrijstaande badkuipen

Vrijstaande badkuipen zijn niet alleen handig, maar laten ook zien dat je badkamer echt luxueus is. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, zoals moderne strakke kuipen of klassieke modellen met pootjes. Ze geven je een plek om te relaxen en tot rust te komen na een lange dag.

Slimme spiegels

Geef je badkamer een modern tintje met een slimme spiegel voor een futuristisch gevoel. Deze spiegels hebben vaak ingebouwde verlichting, temperatuurweergave en zelfs Bluetooth-verbinding. Je kunt ook kiezen voor een badkamerspiegel met verwarming, zodat je geen vervelende condens meer op je spiegel hebt nadat je uit de douche komt. Hoe handig is dat?

Verwarmde vloeren

Op koude ochtenden is er bijna niets vervelender dan een koude vloer. Maar gelukkig kunnen verwarmde vloeren dat probleem oplossen. Ze zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Met deze luxueuze toevoeging voel je meteen de heerlijke warmte onder je voeten. Dat geeft je dag meteen een prettige start.

Verwarmde handdoekenrekken

Waarom zouden we dan ook niet meteen kiezen voor warme handdoeken? Stel je voor dat je uit een warme douche stapt en jezelf meteen kunt omhullen in een heerlijk voorverwarmde handdoek. Verwarmde handdoekenrekken zorgen er niet alleen voor dat je handdoeken altijd droog en fris zijn, maar verwarmen ze ook tot een aangename temperatuur. Dit kleine extraatje betekent dat je na elke douche kunt genieten van de geruststellende warmte van een handdoek. Er zijn dus diverse items die je badkamer echt een stuk luxer (en comfortabeler) kunnen maken. Wat kies jij?

Terug naar overzicht