Maan - Haar vermogen gaat to the moon

Maan - Haar vermogen gaat to the moon

Haar volledige naam is Maan de Steenwinkel, de zangeres met veel hits op haar naam. Maan brak door na het winnen van The Voice of Holland in 2016. Sindsdien is ze niet meer weg te denken als bekende Nederlander. Ze heeft meerdere hits op haar naam staan en heeft zeker wat geld verdiend met het maken van muziek. 

Haar zangcarrière  

In 2016 won Maan The Voice of Holland, naast het winnen van een flinke geldprijs, ontving ze ook een platencontract en een auto. Na het winnen maakte ze samen met de bekende DJ Hardwell een nummer. Haar eerste nummer kreeg een gouden plaat! 

Maan is een van de winnaars van talentenjachten die geen eendagsvlieg is. Ze staat meerdere malen met haar liedjes op nummer 1! Ze werkt veel samen met andere artiesten, zoals Snelle en Kris Kross Amsterdam. Naast nummer 1 hits, zijn haar albums ook erg populair. Haar debuutalbum kreeg meteen een gouden status. Met al deze nummers heeft Maan heel wat vermogen op kunnen bouwen en kan ze een luxueus leven leiden. 

Maans vermogen gaat door het dak

Omdat Maan zo populair is, betaal je ook iets voor een optreden. Een optreden van een half uur kost 13.750 euro. Naast het geld van optredens verdiend ze ook veel aan het verkopen van albums en het streamen van nummers. 

Als echte ondernemer heeft ze twee ondernemingen onder haar naam staan. Maan Productions B.V. en The Power of Love Enterprises leverden samen ongeveer 2 miljoen op. 

De zangeres heeft zeker niks te klagen, maar ze werkt er ook hard voor. Ze blijft hard werken om voor altijd in de geschiedenisboeken te komen als een van de grootste artiesten van Nederland. 

Ondanks al het geld en de roem blijft Maan bescheiden en dankbaar. The Voice heeft haar leven op de kop gezet. En op een goede manier. Ze boekt de ene show na de andere. Met meerdere nummer 1 hits is dit ook niet gek. Met al die inkomsten kan ze zich een heerlijk leven veroorloven. Ze woont in hartje Amsterdam, lekker centraal! We kunnen nog lang genieten van Maan, want ze stopt nog lang niet met zingen. 
 

Terug naar overzicht