Budget tips voor het terras

Budget tips voor uw terras

Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om een kostbare inrichting van uw terras aan te schaffen, kunt u een luxe uitstraling van uw buitenruimte creëren. Dit hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Wilt u uw tuin of terras op een low budget inrichten? Lees dan de volgende tips: 

Hergebruik de tuintegels

Heeft u reeds mooie tuintegels liggen? Wanneer u uw tuin opnieuw inricht, kunt u deze prima hergebruiken. U kunt ze wellicht schoonmaken onder hoge druk en ze zijn meteen weer klaar voor gebruik. Wellicht zijn er in de buurt mensen die hun tuin gaan verbouwen, en kunt u daar tegels tegen een spotprijsje van overnemen. 

Luxe potten, maar dan goedkoop! 

Terracotta bloempotten zijn spotgoedkoop, maar deze zien er natuurlijk niet echt stijlvol uit. Daarom kunt u eenvoudig terracotta potten verven in een gewenste kleur. Ga bijvoorbeeld voor zilver of goud, gecombineerd met zwart. Dit geeft een zeer luxe uitstraling. Voor de mensen met wat meer creativiteit in de vingers: het is ook mogelijk om potten te voorzien van een mooi motiefje. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Marktplaats is uw vriend

Mooie decoratie voor de tuin kan erg prijzig zijn. Toch kunt u ook voor een klein prijsje een mooie decoratief item kopen, bijvoorbeeld via marktplaats. Kent u die mooie ijzeren stoeltjes die u vaak op idyllische terrasjes in Parijs tegenkomt? Deze zijn vaak voor spotprijsjes op marktplaats te vinden. Het is absoluut de moeite waard om even rond te kijken op marktplaats. 

Laat u inspireren

Er zijn talloze woonblogs en woontijdschriften waar u veel tips kunt vinden omtrent het inrichten van uw tuin en terras. Veelal is al in één oogopslag te zien of u iets goedkoop kunt namaken of verkrijgen. Blader dus wat vaker door zulke tijdschrift of bezoek woonblogs voor een flinke dosis inspiratie.  

Terug naar overzicht