De duurste handtassen ter wereld

De duurste handtassen ter wereld 

Ze zeggen dat investeren in een designertas een slimme zet is. De waarde van de tassen stijgt met het jaar.  Een Gucci-tas of een klassieke Chanel-boy bag ligt misschien nog binnen bereik en is te realiseren, maar van onderstaande luxe tassen kunnen de meesten alleen dromen.

8.  Louis Vuitton Urban Satchel 

De goedkoopste tas op de lijst is de Urban Satchel van Louis Vuitton. Op deze lijst is het de goedkoopste tas,maar het is de duurste tas van het merk. De tas is gemaakt van echt afval, op de tas is een gebruikt waterflesje te vinden, een metrokaart en nog meer afval. Ashley Olsen van de Olsen Twins heeft de tas gepromoot en met succes. De afvalbak-tas is 125.000 dollar waard. 

7. Hermès Fuchsia Diamond-Studdes Birkin 

Een veel terugkerend merk in deze lijst gaat Hermès zijn. De Hermes tassen zijn altijd duur en kun je ook niet zomaar kopen. Deze felroze tas heeft details van 18-karaat goud en is belegd met kleine diamanten. De tas is anoniem gekocht voor maar liefst 222.000 dollar. 

6. Chanel Diamond Forever Classics Bag

Iedereen kent de klassieke Chanel-Boy Bag. Deze variant van de mooie tas telt maar liefst 334 diamanten in witgoud. De prachtige tas werd geveild voor 261.000 dollar. 

5. Hermès Niloticus Crocodile Himalaya Birkin  

De tweede Hermès tas van dit lijstje is een echte collectors-item. De tas wordt elk jaar maar één of twee keer gemaakt. Celebrities zoals Kim Kardashian en Kylie Jenner hebben deze unieke tas in hun collectie. De prijs die ze hiervoor betaald hebben is 379.000 dollar. 

4. Hermès Chaine’d Ancre Bag 

Deze tas is geen typische Hermès tas. De tas is volledig gemaakt uit kettingen en is daarom ook niet erg praktisch. Toch betaal je een flinke prijs voor deze tas, namelijk 1.4 miljoen dollar. 

3. Hermès Birkin Ginza Tanaka Bag 

Ook in de top drie staat een Hermès Birkin. Dit is niet de typische Birkin tas die we kennen, maar ze is zeker net zo prijzig. De waarde van de tas wordt geschat op 1.4 miljoen. De tas is belegd in zo’n 2000 diamanten, daarnaast kan de tas uit elkaar gehaald worden. Het hengsel kan als ketting gedragen worden. 

2. Hermès Kelly Rose Gold

Deze Kelly is een van de duurste tassen op aarde. Zoals de naam al zegt bestaat de tas volledig uit roségoud. Er zijn er maar 12 van over de hele wereld. De schaarste van dit product maakt de tas nog duurder. De tas kost 2 miljoen dollar! 

1. Mouawad 1001 Nights Diamond Purse 

De duurste tas ter wereld werd voor 3.8 miljoen dollar geveild. Het kostte ook iets om de tas te maken. Er werd 8800 uur aan gewerkt om deze tas te maken. De hartvormige tas is belegd met 4356 kristallen diamanten, 105 gele diamanten en 56 roze diamanten en ze is gemaakt van 18-karaat goud. Al deze dingen maken dit de duurste en misschien wel zwaarste tas ter wereld. 

Elk meisje droomt van een mooie designertas en misschien heb je ooit een mooie tas in je bezit, maar als je één van deze tassen wilt, zul je toch heel wat neer moeten leggen. 3.8 miljoen voor een tas is erg veel als je dat moet sparen. Maar misschien wordt het ooit werkelijkheid en heb jij een van deze mooie tassen in je bezit.

Terug naar overzicht