De koper van de duurste auto ter wereld

De koper van de duurste auto ter wereld

De duurste auto ter wereld is de Rolls-Royce Boat Tail.  De eigenaar van deze auto is geen rijke internetmiljardair of een popster, maar een Argentijnse voetballer en het is niet de bekende Lionel Messi. 
Voetbalfans kennen de koper, maar bij de meeste zal de naam niet direct een belletje laten rinkelen. De naam van de eigenaar van de Rolls-Royce is Mauro Icardi. De voetballer speelt bij de Turkse club Galatasaray. De aanvaller heeft 26 miljoen euro uitgegeven aan de Rolls-Royce. 

Mauro Icardi

De Argentijnse voetballer speelt nu bij de Turkse club Galatasaray, nadat hij een seizoen heeft gespeeld bij de Franse club Paris Saint-Germain. De voetballer verdient goed bij Galatasaray met een salaris van 6.5 miljoen euro per jaar. Ook met dit salaris was de aankoop van de Rolls-Royce Boat Tail een flinke uitgave om de auto op maat gemaakt in zijn garage te krijgen. 

Rolls-Royce Boat Tail 

De Boat Tail is de voorafgaande van de nieuwe Droptail. De prijs van de auto is gestegen naar 28 miljoen en wordt compleet geproduceerd naar de wens van de klant. Het duurt dan ook vier jaar voordat de auto klaar is. Alle 1813 onderdelen van de Boat Tail worden met de hand in elkaar gezet. Echt vakmanschap en daar hangt een prijskaartje aan. 

Het achterdek opent zich als de vleugels van een vlinder en onthult zoals Rolls het noemt een 'hosting suite'. Er bevinden zich twee koelkasten en bestek in deze suite. Daarnaast krijg je er ook een parasol bij die je kunt vastzetten in de achterbak van deze prachtige auto. 
De auto’s van Rolls-Royce zijn bij meerdere bekende en onbekende mensen bekend. Zo werd er een exemplaar verkocht aan een vermogende iemand uit de parelindustrie. Deze auto zal niet publiekelijk onthuld worden op verzoek van de koper, helaas voor ons! 

De Rolls-Royce auto’s zijn voor veel mensen een droom en voor enkele de werkelijkheid. Het is niet zomaar een aankoop die je doet. Hier gaat veel tijd en geld in zitten, maar dan heb je ook wat. Een auto van kwaliteit en stijl. 
 

Terug naar overzicht