Gezellige tuinverlichting

Een gezellige tuin met tuinverlichting

Dé manier om een intieme en gezellige sfeer te creëren in een buitenruimte is tuinverlichting. Door de juiste delen van uw tuin te voorzien van licht en andere delen juist expres in het donker te laten, kunt u bepaalde stukken van uw tuin uitlichten waardoor u de nadruk op de mooiste onderdelen legt. Tuinverlichting is zeer veelzijdig, aangezien er talloze verschillende modellen, stijlen en kleuren verlichting te verkrijgen zijn. Voor élke buitenruimte is er een geschikt tuin armatuur te vinden. Lees maar mee:

Balkon 

Ook op het balkon kan de juiste verlichting voor een beetje meer sfeer zorgen. Kies bijvoorbeeld voor een leuk wandlampje dat aan het huis vast zit. Daarmee kunt u uw balkon mooi en gezellig verlichten. Kies een wandlampje dat past bij uw interieur binnen, zodat binnen en buiten mooi op elkaar aansluiten. 

Tuin 

Tuinverlichting kan op vele manieren worden ingevuld. Wanneer u een grote tuin heeft, dan kunt u er voor kiezen om de beste stukken van uw tuin mooi uit te lichten. Dit kan door middels van moderne tuin paaltjes die u op strategische plekken in uw tuin aanlegt. Het is ook handig om bijvoorbeeld een pad te omlijsten met zulke paaltjes, zodat u altijd weet waar u kunt lopen. 

Terras 

Heeft u een terras, wellicht zelfs met overkapping? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen voor een hanglamp, spotjes, een wandlamp en noem maar op. Afhankelijk van de stijl waarin uw huidige interieur, kunt u ook een dergelijke stijl kiezen voor uw exterieur. Kies voor dim verlichting om nóg meer sfeer te creëren in uw buitenruimte. 

Terug naar overzicht