Luxe beautybehandelingen

Weelderige en luxe beautybehandelingen

Wilt u uzelf eens heerlijk verwennen? Las dan een verwendag in met diverse beautybehandelingen! Deze zijn een absolute aanrader, aangezien ze u een zeer luxe gevoel geven. Daarnaast is het resultaat veelal een stralende huid of een schitterend kapsel, wat dus sowieso de moeite waard is. Er zijn diverse beauty behandelingen waaruit u kunt kiezen. Deze zijn allemaal een waar genot om te ondergaan, dus welke u ook kiest, u zult een heerlijke verwennerij middag tegemoet gaan. 

Gezichtsbehandelingen 

Ongeacht wat voor huid u heeft; er is altijd een geschikte beautybehandeling die u huid ten goede komt. Heeft u een vette huid met onzuiverheden? Of juist een droge huid fijne lijntjes? Of een rijpe huid die wat elasticiteit heeft verloren? Wanneer u een bezoekje brengt aan een beauty expert, zal deze haarfijn uitleggen wat voor uw huid het beste is. Daarna kunt u genieten van een heerlijke overdadige behandeling. Ideaal. 

Luxe haarbehandeling 

Ook het haar mag niet vergeten worden. U hoeft niet persé uw haar te laten knippen of kleuren, u kunt ook kiezen voor een hoofdhuidmassage en een intensief serum dat uw haar voorziet van glans en diep van binnen voedt. Ook is de hele behandeling op zich een waar genot om mee te maken. Wanneer u een hoog (of geen) budget heeft, dan kunt u kiezen voor een extra luxe behandeling, bijvoorbeeld de veelbesproken blowdry bij Harrods. Hierbij worden haarproducten gebruikt die witte truffel, diamanten en zelfs meteoriet fragmenten bevatten. De ultieme luxe voor uw haar, maar hier betaalt u dan ook voor: deze blowdry gaat niet voor minder dan 320 pond over de toonbank. 

Terug naar overzicht