Luxe keukens

Weelderige en luxe keukens

Ook in uw keuken kunt u een luxe gevoel creëren. Een keuken wordt gezien als het hart van het huis, en deze dient dan ook mooi én praktisch te worden ingericht. De inrichting is natuurlijk sterk afhankelijk van de inbouwapparatuur. Hoe beter het merk en hoe meer apparatuur u heeft, hoe luxer de keuken wordt ervaren. Ook aan het keukenblad kunt u zien hoe luxe een keuken is. Er zijn namelijk diverse verschillende materialen waaruit u kunt kiezen. Een optie is marmer of een andere soort natuursteen. De prijs is afhankelijk van het oppervlak van uw keukenblad én de vorm ervan. Een moeilijke hoek zal meer geld kosten dan een simpel rechthoekig blad. 

Een Quooker 

Waterkoken met een ouderwetse fluitketel of een waterkoker? Nee hoor, dat is nergens voor nodig wanneer u uw keuken voorziet van een Quooker. Deze heet-water-kraan staat naast uw reguliere kraan en hier komt kokend water uit. Het maken van thee is dus ontzettend eenvoudig en vlug te regelen, maar het is ook erg handig bij het koken van bijvoorbeeld groenten en aardappelen. Dit ging nog nooit zo snel!

De mooiste achterwand 

Een keukenachterwand is een belangrijk onderdeel van de keuken. Hier kijkt u namelijk veelvuldig tegenaan, zeker wanneer u aan het koken bent. Een mooie achterwand kan een keuken maken én breken. Kies dus een achterwand die luxe uitstraalt, bijvoorbeeld door te kiezen voor een steenstrip achterwand of een glinsterende achterwand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u daarnaast ook nog subtiele doch praktische verlichting aanschaft, dan is uw luxe keuken helemaal af. 

Terug naar overzicht