Luxe vakanties

Luxe op vakantie?

Houdt u van een beetje luxe wanneer u op vakantie gaat? Een manier is het kiezen uit luxe vakantiehuizen of villa's in een land als Frankrijk of Italië. Geniet van het landschap en leef als een god in een van de luxe vakantiehuizen met prive zwembad, bv via dit overzicht van luxe vakantiehuizen van Vakantiehuis huren online. Er is vanalles aan luxe mogelijk. Vindt u het fijn om heerlijk in de watten te worden gelegd en te genieten van alles wat uw vakantieland te bieden heeft? Dat is natuurlijk logisch, want vakantie is dé tijd om even helemaal te ontspannen en de sleur even helemaal van u af te laten glijden. All in resorts zijn niet voor niets dé manier om luxe op vakantie te gaan. U hoeft namelijk nergens aan te denken. U hoeft alleen maar te genieten. Eten en drinken zijn inbegrepen, en ook over entertainment hoeft u zich geen zorgen te maken.

Nóg luxere vakantie : een cruise

Wanneer u voor een ultieme luxe vakantie wilt gaan, dan kunt u bijvoorbeeld voor een cruise vakantie gaan, bijvoorbeeld door via cruisevakantiesonline.nl voor een cruise vakantie te kiezen. De weelde komt u tegemoet wanneer u door de overdadige hallen van het cruiseschip loopt, complete winkelcentra vol designermerken bezoekt of dineert in een van de vele restaurants aan boord. Overal wordt tijdens een cruise voor gezorgd. Een groot cruiseschip beschikt vaak over één of meerdere zwembaden, tennisbanen en speelhallen. Ook is er vaak een casino en een theater te vinden. Op een cruiseschip hoeft u zich dus niet te vervelen. 

Extreem luxe vakantie 

Heeft u nog iets meer te besteden en wilt u helemaal uitpakken qua vakantie? Dan zijn er nog enkele zeer over-the-top opties die u kunt overwegen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een privé eiland. Hier heeft u absolute privacy, want het hele eiland is door u afgehuurd. Er lopen wel koks, serveersters, masseurs en dergelijke rond om u te voorzien van alle diensten die u wenst. Het is ook mogelijk om een privé jacht af te huren, ook inclusief personeel. Ook hier bent u van alle gemakken voorzien, en alles is voor uw eigen gebruik zonder dat u last heeft van andere vakantiegangers. Het is wel wat duurder dan een gemiddelde vakantie: een privé eilandje begint bij ongeveer 500 dollar per nacht en een jacht heb je niet voor onder de 5000 dollar per week, en dan heb je een basis variant. 
 

Terug naar overzicht