Luxueus vervoer

Luxe vervoer

Wilt u de ultieme vorm van luxe ervaren? Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van luxe vervoersmiddelen. Bij luxe vervoer denkt u meteen een limousine. Deze verlengde wagen is voorzien van de laatste technische snufjes en handige zaken als een koelkast waarin de champagne koud staat. Ook beschikt u in de limousine over luxe televisies, lederen bekleding, stijlvolle verlichting en een goed sound system. Wanneer u uzelf en uw gezelschap op een zeer luxueuze manier wilt vervoeren, bijvoorbeeld naar een concert, diner, feest of bar, dan kunt u het beste kiezen voor een mooie stretched limousine. 

Een privé jet of privé helikopter

Wilt u het wat luxer aanpakken? Wilt u uw gezelschap écht versteld doen staan van uw vervoerskeuze? Dan kunt u ook kiezen voor een privé jet of privé helikopter. Deze kan ingezet worden voor zowel binnenlandse als buitenlandse vluchten. Heeft u bijvoorbeeld een meeting in Brussel? Of wilt u naar een seminar in Berlijn? Vermijdt files, lange wachtrijen bij commerciële vluchten en overvolle treinen door te kiezen voor een luxe helikopter of vliegtuig. De bedrijven die uw voertuig, piloot én personeel voor u regelen, verzorgen de gehele reis tot in de puntjes. U hoeft dus niets te regelen, u wordt fijn thuis opgehaald en afgezet op de locatie naar uw wens. 

Iets minder uitbundig

Wanneer u voor luxe vervoer wilt gaan, maar geen limousine of privé jet wilt huren, dan kunt u ook voor een ietwat minder uitbundige luxe auto kiezen. Een mooie zwarte audi is sowieso altijd een goede en veilige keuze. Nét iets luxer is bijvoorbeeld een Maserati GranTurismo, waarmee u absoluut punten scoort. Het is namelijk een echte supercar, maar dan met een zakelijke touch. Deze auto is dus ideaal voor een zakelijk uitje met een autoliefhebber.

Terug naar overzicht