Met de feestdagen op vakantie? Dit zijn de beste bestemmingen!

Met de feestdagen op vakantie? Dit zijn de beste bestemmingen!

Je wilt er met de feestdagen lekker tussenuit. Even ontsnappen aan de kou. Dit jaar vier jij kerst heerlijk op een tropische bestemming aan het strand! Je bent aan het kijken voor Ibiza vliegtickets, maar eenmaal bezig op Skyscanner krijg je ineens veel meer inspiratie. Om je een handje te helpen, delen wij 4 vakantiebestemmingen die ideaal zijn rond de feestdagen!

Canarische Eilanden

Altijd een goed idee! Niet te lang vliegen, maar toch gegarandeerd mooi weer. Zo is het in december op Tenerife tussen de 20 en 25 graden. In de zon kan dit zelfs oplopen tot 33 graden! Dit maakt Tenerife één van de warmste Canarische Eilanden in de winter. Maar ook op Fuerteventura is het prima vertoeven met een temperatuur van zo’n 24 graden. Liever een iets lagere temperatuur? Dan is Gran Canaria een goede optie met een gemiddelde temperatuur van 20 graden. Genoeg keuze dus!

Kaapverdië

Op zoek naar zonzekerheid en warme temperaturen? Dan is Kaapverdië misschien wel iets voor jou. Verwacht niet veel van Kaapverdië zelf, maar voor een strandvakantie is het een ideale optie. De resorts zijn er betaalbaar, beschikken vaak over een fijn zwembad en liggen bijna allemaal aan het strand. Geniet van de luxe, de rust, de zon en een prachtig uitzicht!

Yucatán

Waar je ook zeker bent van warme temperaturen en veel zon, is in Mexico. Boek een ticket naar Cancun en ontdek de veelzijdige Yucatán in een paar weken tijd. Je hebt hier fantastische stranden, tempels, cenotes en kleurrijke stadjes. In Yucatán vind je zowel de ultieme island vibes, als prachtige natuur en interessante cultuur. Perfect voor iemand die op zoek is naar afwisseling! 

Aruba

Met een gemiddelde temperatuur van 27 graden in december is Aruba een uitstekende optie om de kou te ontvluchten! Precies in onze wintermaanden is het daar heerlijk vertoeven. Zwemmen in een azuurblauwe zee, snorkelen tussen de kleurrijke vissen en cocktails drinken onder de palmbomen in plaats van naast de kerstboom. En de restaurants zijn er soms nóg beter dan de restaurants in Ibiza. Klinkt goed, toch?!

Terug naar overzicht