Selena Gomez - Een kijkje in het luxe leven en haar vermogen

Selena Gomez - Een kijkje in het luxe leven en haar vermogen 

Selena is pas dertig, maar heeft al een heel carrière pad bewandeld en een enorm vermogen opgebouwd. Als jong meisje begon ze met acteren in een kinderserie, haar echte doorbraak was in 2007 toen ze de hoofdrol bemachtigde in een Disney serie. Haar ambities hielden niet op bij acteren en al snel maakte ze haar debuut als zangeres. Nu is Selena een echte zakenvrouw met haar make-uplijn Rare Beauty. Ze doet het allemaal! 

Selena’s vermogen 

Als echte onderneemster heeft Selena meerdere inkomsten. Ze heeft zeker vijf inkomstenstromen. Een echte zakenvrouw. We laten je zien via welke bronnen ze haar brood verdient. 

Acteren 

Al vanaf jonge leeftijd verdient Selena geld met acteren. In haar eerste jaren verdiende ze vooral met Disney. Naast acteren produceert Selena ook series. Ze was het brein achter de serie 13 Reasons Why. In de nieuwe serie Only Murders in the Building speelt Selena niet alleen de hoofdrol, maar is ze ook een van de producenten. Ze heeft haar eigen productie niveau sinds 2008.  

Muziek 

Naast acteren zingt Selena ook. Met haar albums en tours verdient ze bakken met geld. Met haar singles staat ze regelmatig in de top-10 van verschillende landen. 

Instagram 

Met maar liefst 428 miljoen volgers op Instagram is Selena de koningin van Instagram. Door middel van het posten van brand deals op haar Instagram verdient Selena miljoenen. Een brand deal met Selena kan makkelijk 30 miljoen kosten. 

Rare Beauty 

Naast het acteren, zingen en haar Instagram heeft Selena haar eigen make-uplijn, waar ze vol passie aan werkt. In het eerste jaar had Rare Beauty een winst van 60 miljoen euro. En dit blijft  elk jaar groeien. 

Rare Beauty, haar make-up merk 

Rare Beauty is niet zomaar een make-up merk. Ze staan ook voor veel anderen dingen. Zo vinden ze inclusiviteit en geestelijke  gezond erg belangrijk. Hier besteden ze dan ook veel aandacht aan met aparte programma’s. Rare Beauty is echt haar pareltje. Hier gaat veel tijd en liefde naartoe. 

Luxe levensstijl

Met al die verschillende inkomens heeft Selena een enorm vermogen. Dit vermogen gebruiken ze ook! Zo heeft ze meerdere luxe huizen verdeeld over de Verenigde Staten. Ze deelt haar geld ook graag met anderen. Zo geeft ze veel geld aan vrienden en familie. Ook steunt ze veel goede doelen. 

Ondanks het vele geld is het Selena niet naar het hoofd gestegen en blijft ze altijd de lieve, vrolijke vrouw die ze altijd is geweest. Ze doet wat ze leuk vindt en is ondertussen ook bezig met het verbeteren van de wereld.

Terug naar overzicht