Sfeer in de badkamer brengen

Badkamer met sfeer!

De badkamer is een plek waar we elke dag tijd doorbrengen. Hoewel we ons geen úren achterelkaar op de badkamer bevinden, is het wel degelijk een belangrijk deel van het huis. Tijdens het tandenpoetsen willen we natuurlijk wel om ons heen kijken en blij zijn met wat we zien. Toch? Daarom geven we u enkele inspirationele tips voor een sfeervolle badkamer. Van élke badkamer is namelijk iets moois te maken. 

Houten details

Wilt u meteen een warme sfeer in de badkamer creëren, kies dan voor hout in de badkamer. Dit geeft een zeer sfeervolle uitstraling aan uw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een houten vensterbank cover, of een houten kastjes waar de handdoeken in opgeborgen kunnen worden. Verder is het mogelijk om te kiezen voor houten accessoires zoals bakjes om shampoo in te bewaren. 

Dimlicht of kaarslicht 

Verlichting is van onschatbare invloed op de sfeer in een ruimte. Zeker in een ruimte als een badkamer, waar u heerlijk wilt kunnen ontspannen. Door te kiezen voor kaarslicht tijdens uw bad-sessie, creëert u een intieme en rustgevende sfeer. Mocht u dit een beetje gevaarlijk vinden, dan kunt u kiezen voor dimlicht. Verder kunt u überhaupt redelijk variëren in badkamerverlichting. Kies eens voor een sfeervol wandlampje in plaats van de standaard badkamer spots. Succes gegarandeerd! 

Bloemen!

Om het plaatje af te maken, kunt u bloemen in uw badkamer plaatsen. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende plek om bloemen neer te zetten, maar het is zeker een sfeermaker! U kunt zelf beslissen of u gaat voor bloemen die verzorging nodig hebben, of juist voor nep bloemen of planten. Wanneer u voor neppers gaat, kies dan wel de wat duurdere variant die zo écht mogelijk lijkt. 

Terug naar overzicht