tuin inrichting / accessoires

Sfeervolle tuinaccessoires

Wilt u uw tuin op een mooie en toch persoonlijke manier inrichten? Met behulp van de nodige accessoires kunt u elke buitenruimte uniek maken. Tuin & terras accessoires zijn helemaal trendy en kunt u volledig aanpassen naar uw eigen wensen. Het fijne is tevens dat u de accessoires regelmatig kunt vervangen waardoor u meteen een hele andere uitstraling creëert. De kosten hiervan zijn dan zeer laag. Wij geven u graag enkele tips waarmee u in een handomdraai uw tuin of terras kunt personaliseren. 

De vuurkorf

Niet alleen staat een vuurkorf garant voor een fijne dosis warmte op een koude lente avond, het is ook nog eens een leuke aankleding van het terras. Vuurkorven zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote schaal op pootjes of juist een soort korf. U dient wel rekening te houden met restafval en de hitte van de vuurkorf wanneer deze brandt. U kunt het dus beter niet op het gras zetten. 

Hangplantjes

Planten doen het altijd goed in een buitenruimte. Ook wanneer u geen beschikking heeft over een hele tuin, kunt u eenvoudig kiezen voor de nodige groene toevoegingen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi hangbakje dat u tegen de muur monteert, en plant hier leuke plantjes en bloemetjes in.  Het is ook mogelijk om een plankje tegen de muur te plaatsen en daarop potjes met plantjes te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat uw eigen creativiteit spreken! 

Een decoratie hoek 

Een hoek vol met leuke decoratieve items doet het altijd goed in een tuin of op een terras. Hierin kunt u al uw creativiteit kwijt. Plaats bijvoorbeeld een oude lege vogelkooi in een hoek, en plaats daarbij twee mooie vazen en een oude gieter met bloemetjes in. U kunt helemaal losgaan. Kies bijvoorbeeld items die voor u iets betekenen, of neem items die bijvoorbeeld iets met uw hobby te maken hebben. 

Terug naar overzicht